Telefon: 911 56 071

/**
mandag 29 november 2021
Mine tjenester

VI KAN TILBY SERVICEAVTALER

Hensikten med en serviceavtale er jevnlig vedlikehold og oppgradering av programvare, maskinvare og infrastruktur slik at ditt IT system  yter som

det skal og oppnår høyest mulig feiltoleranse. Programvare må holdes oppdatert og være korrekt konfigurert for å beskytte mot virus, ormer, angrep og inntrenging.

Maskinvare trenger jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt og forhindre maskinvaresvikt som følge av støv, varme eller feil bruk.

Bedriften er også sikret rask bistand dersom noe skulle skje med utstyret som er omfattet av avtalen.

Ta kontakt for pris beregning av serviceavtale.

VI LAGER DINE WEBSIDER

Conit AS lager dine websider. Enten du trenger helt nye, eller bare vil modernisere dine eksisterende – Vi tar jobben!  Profesjonelt og enkelt.

OPPDATERINGER OG VEDLIKEHOLD

Dersom du ønsker å vedlikeholde/oppdatere hele eller deler av nettsiden er det ikke noe problem, vi bruker et moderne rammeverk hvor du enkelt kan publisere eget innhold. Ønsker du ikke å styre innholdet selv sender du bare en e-post og vi publiserer nyheter for deg!

ALT DU TRENGER

Hos oss får du gjort hele jobben. Det vil si at vi kan registrere domenet for deg, utforme design, programmere sidene og sørge for at de kommer ut på nett

Conit as leverer og installerer:

  •     PC, server og nettverk
  •     VPN og brannmur
  •     Trådløs nettverks løsninger
  •     Backup og sikkerhet

Vi leverer løsninger innen data, servere, sikkerhet, nettverk, programmvare og drift. Er forhandler for de fleste produsenter av maskinvare og programvare.

Mange opplever at maskinen fra tid til annen blir infisert av virus. For vanlige brukere kan enkelte av disse virusene kan være vanskelig å få fjernet fra maskinen og i de verste tilfellene må maskinen settes opp på nytt.

Conit AS kan hjelpe deg både med virus fjerning og virus beskyttelse.

 

 

Når våre kunder trenger hjelp kan vi bistå ved å koble oss opp mot kundens datamaskin over internett.

Du kan ringe 911 56 071 ved behov for assistanse. Den som trenger hjelp må da laste ned og installere et program på sin datamaskin for å gi oss tilgang til den.

Når programmet er lastet ned må det startes og det må oppgis en ID til oss. Når det er gjort tar vi styringen over datamaskinen for å hjelpe til.

Bruksanvisning

  1. Last ned programmet til din datamaskin:
  2. Start programmet
  3. Oppgi ID-nummeret til oss.

(Prosedyren kan være noe forskjellig avhengig av hvilken nettleser og operativsystem du benytter.).

Vi anbefaler og assisterer gjerne med kjøring av sikkerhetskopi og skjerming av utstyr på best mulig måte. Skulle likevel uhellet være ute kan vi hjelpe med gjennvinning av de tapte dataene, vi assisterer ikke bare med gjennvinning av data fra disk men også fra andre lagringsmedia, som feks. minnedisker, tape, optiske  media osv.